24 juni 2024
Nieuws

Tweede, geweldige, zittingsavond

En ook de tweede zittingsavond zit erop!! Het enthousiaste publiek heeft wederom kunnen genieten van prachtige optredens, met zang, dans, cabaret en natuurlijk de buutredeners.

Traditiegetrouw wordt de avond geopend door de Kleine Dansgarde. Deze dames lieten zien dat er genoeg talent is om de “Grote” Dansgarde over een aantal jaren op te kunnen volgen.

Over de rest van acts kunnen we nog niet veel vertellen, het moet natuurlijk nog een verrassing blijven voor de Bokkerijers die vanavond en volgende week nog naar de zittingen komen. Wel kunnen we alvast vertellen dat het behalve een ontzettend leuke ook een informatieve en leerzame avond is. Zo hebben we o.a. gezien en gehoord dat de toneelmeesters thuis niet vaak de was strijken, dat alles in Beers groot is, dat Beers aszielzoekersproof is, er werd uitgelegd dat vrouwen echt 2 dingen tegelijk kunnen doen, dat er een flinke verkoudheid heerst, dat er soms een burenbrandje geblust moet worden, dat schaamluis op lieveheersbeestjes lijkt en kregen we uitleg over een penisverleninging…

Burgemeester Hillenaar en zijn gevolgd zat deze avond ook in het publiek, dus tijdens de pauze werd hij ook gevraagd om een woordje te doen. Dit was echter geen “simpel woordje”, de burgemeester zou zelf ook in een buutton op zijn plaats zijn! Hij had goed opgelet tijdens de optredens en wist overal iets over te zeggen. Dit werd door het publiek dan ook enthousiast ontvangen.

Wat ook duidelijk werd is dat Adjudant Theo zonder problemen in kan vallen, mocht een van de dansmariekes uitvallen!

Deze dansmariekes laten twee geweldige dansen zien, de gardedans en een “wilde” showdans. De vereniging kan weer trots zijn op deze nieuwe dansgarde!

Ook deze avond heeft het publiek genoten van geweldige optredens, en de sfeer was dan ook supergoed.

Artiesten (en iedereen achter de schermen) bedankt voor dit eerste geweldige weekend, we gaan nu op naar het tweede weekend!

 

  • de foto’s van de optredens, en een uitgebreid verslag hiervan, volgen na de laatste zaterdagavond
  • foto’s van publiek zullen daags na elke zitting geplaatst worden in de Galerij