18 april 2024
Nieuws

Eerste, geweldige, zittingsavond

De eerste zittingsavond zit erop!! Het publiek heeft kunnen genieten van prachtige optredens, met zang, dans, cabaret en natuurlijk de buutredeners.

Traditiegetrouw wordt de avond geopend door de Kleine Dansgarde. Deze dames (Mirthe, Frederique, Nina, Leiske, Sarah, Iris en Britt) lieten zien dat er genoeg talent is om de “Grote” Dansgarde over een aantal jaren op te kunnen volgen.

Over de rest van acts kunnen we nog niet veel vertellen, het moet natuurlijk nog een verrassing blijven voor de Bokkerijers die vanavond en volgende week nog naar de zittingen komen. Wel kunnen we alvast vertellen dat het behalve een ontzettend leuke ook een informatieve en leerzame avond is. Zo hebben we o.a. gezien en gehoord dat de toneelmeesters thuis niet vaak de was strijken, dat alles in Beers groot is, dat Beers aszielzoekersproof is, er werd uitgelegd dat vrouwen echt 2 dingen tegelijk kunnen doen, dat er een flinke verkoudheid heerst, dat er soms een burenbrandje geblust moet worden, dat schaamluis op lieveheersbeestjes lijkt en kregen we uitleg over een penisverleninging…

Wat ook duidelijk werd is dat Adjudant Theo zonder problemen in kan vallen, mocht een van de dansmariekes uitvallen!

Deze dansmariekes laten twee geweldige dansen zien, de gardedans en een “wilde” showdans. De vereniging kan weer trots zijn op deze nieuwe dansgarde!

Het leerzame gedeelte van de avond is vooral voor Prins Andre, hij heeft gisteravond geleerd dat hij nòg beter op zijn scepter moet letten!! Een kort moment van onoplettendheid kost hem meteen een paar kratjes bier…

Het publiek heeft genoten, dus dit is veelbelovend voor de overige 3 avonden!!

Artiesten (en iedereen achter de schermen) bedankt voor deze eerste geweldige avond, we gaan nu op naar de tweede avond!!

 

  • de foto’s van de optredens, en een uitgebreid verslag hiervan, volgen na de laatste zaterdagavond
  • foto’s van publiek zullen daags na elke zitting geplaatst worden in de Galerij