Advertentiequiz (reminder) en prijsuitreiking

Op 15 januari hebben we onderstaand bericht op de site geplaatst. Inmiddels hebben we verschillende  goede inzendingen ontvangen. Tot carnavalszondagochtend 11.11 uur kunt u uw oplossing nog inzenden.

Zondagmiddag direct aansluitend aan de prijsuitreiking van de optocht zal onder de goede inzenders het carnavalspakket worden verloot.

===================================================================

Beste Bokkerijers,

Zaterdag a.s. valt hij weer op de deurmat: de fantastische full color carnavalskrant van De Bokkerijers. In de carnavalskrant zitten tussen de advertentiepagina’s letters en cijfers verborgen, welke een carnavaleske zin vormen. De zin is op te lossen middels een cijfercode puzzel. Deze cijferpuzzel lost u op door er achter te komen welke letters er achter welke cijfers verborgen zitten. U moet er achter zien te komen welke letter of cijfer bij welk getal hoort. In totaal zijn er 23 letters en cijfers in de carnavalsgids verborgen.

Op welke pagina’s de verborgen letters staan, verklappen we uiteraard niet. Het is aan u om de zin in elkaar te puzzelen. Om u om gang te helpen hebben we vast 2 letters en een cijfer ingevuld. Uw oplossing kunt u mailen naar info@debokkerijers.nl. Onder de winnaars wordt een carnavalspakket verloot. Veel puzzel plezier vanaf zaterdag a.s.

Schermafbeelding 2016-01-15 om 00.53.11

p.s. De e vindt u op pagina 20 als voorbeeld, de w op pagina 95. Veel puzzelplezier.