23 mei 2024
Nieuws

Witte Gei’t wederom groot succes

De Witte Gei’t Quiz is alweer achter de rug. We mogen zeggen dat het wederom een succes is geweest. Veel deelnemers, maar liefst 27 teams. En veel positieve reacties ontvangen vanuit het deelnemers veld direct na afloop van de quiz.  De organisatie had wederom veel werk besteed aan deze 6e editie van Witte Gei’t. De quiz was erg divers. Actuele vragen, Beers gerelateerde vragen en muziekvragen. En dit alles is een beetje overgoten met een vleugje humorsaus. 

De opzet van de quiz was gelijk aan die van vorig jaar. Ieder team kon 2 jokers inzetten voorafgaand  aan de quiz om zo dubbele punten te scoren. Er waren 5 verschillende rondes van ieder 20 vragen in o.a. Huh.., De wondere wereld van de Efteling, paspoort of dubbel, ontdek het plekje, nummers in de 60, omhoog da geluid, borrelnootjesmix, Beersenaren in het Buitenland, globaal, de tong en ongelooflijk. 

In de ronde ongelooflijk is de organisatie bij enkele Beersenaren aan de deur geweest, waarbij ze een opdracht kregen. De vraag is of deze opdracht wel of niet uitgevoerd gaat worden. Tonny Oppers werd gevraagd om in een apenpak een banaan te gaan kopen bij van Dijk. Marco van de Leuvert ging met pyjama en knuffelbeer zonder blikken of blozen in een bed van Slaapsfeer liggen. En Roy Hermanussen werd gevraagd of hij 3 eieren bij zijn buurman tegen de gevel kapot wilde gooien.

Nieuw dit jaar was de ronde de tong. In deze ronde werden 5 potjes uitgedeeld met daarin een tot poeder gemaakt eetbaar natuurproduct. Door de zintuigen op de juiste te manier te gebruiken kon je achterhalen om welke natuurproducten het ging.

Na de 5e ronde was het eerst tijd voor de bekendmaking van het nieuwe Boerenbruidspaar. Hierna volgde de prijsuitreiking van de Witte Gei’t. Team Kaak, onder aanvoering van Mark Roelofs, zijn de winnaars geworden van de prestigieuze 6e editie van Witte Gei’t. Team Kaak heeft de Witte Geit wisseltroffee nu voor de tweede achtereen volgende keer gewonnen. Hopelijk gaan ze dit jaar wat zorgvuldiger om met het beestje. Team Kaak wist 2-voudig winnaar De Kroegverslaafden en De Volhouders achter zich te laten en nam ruim bezit van de eerste plaats.

WordPress Image Gallery Plugin

Admin

Webmaster De Bokkerijers Beers