18 juli 2024
Nieuws

Roy & Debbie Boerenbruidspaar 2018

Zaterdag 16 december 2017 was het dan zo ver. De onthulling van het nieuwe Boerenbruidspaar. De  organisatie had er voor gekozen om verschillende aanwijzingen in de onthulling te verwerken. De achtergrond bestond uit bomen, een skihut en koeien. Debbie is namelijk gek op koeien (en pepernoten vandaar de bakjes met pepernoten op tafel). Verder hebben ze een hond die Flip heet, vandaar de foto van Flipje uit de Betuwe)

Carel en René kwamen op vanuit de zaal met een boomstronk. René begon met de tekst dat er een mooi pad was aangelegd en er flink aan de weg is getimmerd (Roy werkt in de wegenbouw). Carel geeft aan dat we weer een gezellig Boerenbruidspaar hebben weten te strikken. En dat ze uit juiste hout zijn gesneden en dat er verschillende soorten bomen in het bos staan zoals eiken, beuken, elzen en essen (Debbie heet met haar achternaam van de Elzen en Roy van Lieshout).

Henriette en Marjan komen op en stellen voor om een dansje te gaan doen zodat we het warm krijgen. Na afloop stelt Henriette voor om deze dans te tippen aan de kleine dansgarde (Debbie heeft mede de leiding bij de kleine dansgarde.) We hebben dorst gekregen en willen graag een bockbiertje of een Bavaria (Debbie komt uit Beers en is een echte Bokkerijer en de Bavaria fabriek staat in Lieshout en zo heet Roy met zijn achternaam).

We gaan op weg naar de skihut en kijken door het raam naar binnen en wat zien we daar: Het nieuwe Boerenbruidspaar Roy en Debbie komen tevoorschijn.

Ze werden enthousiast ontvangen door de menigte in de zaal en hebben tot in de kleine uurtjes doorgefeest.

WordPress Image Gallery Plugin

Admin

Webmaster De Bokkerijers Beers