Receptie de Ezels in Gassel

Za. 30 jan. stonden er 2 recepties op het programma, als eerste de receptie van Prins Mathieu d’n Urste van de Ezels in Gassel, en als tweede het Prinsenbal van de Zuigbuizen in Landhorst.

De Raad van Elf werd deze avond versterkt met Paul, de zwager van Prins Andre en ook ex-raadslid Tiny en ex-bestuurslid Ine vergezelden ons deze avond.

Prins Mathieu heerst dit seizoen over de Ezels, samen met zijn hofmeier Djimon (zijn zoon), zijn page Jumee (zijn dochter), en Adjudanten Matt en Twan.

Dat “ons” Baila toch wel een zeer geliefd nummer is geworden bleek wel weer, toen iemand van de joekskapel van de Nölers kwam laten zien dat hij de bladmuziek van Baila gecomponeerd had, zodat ze dit nummer in het repertoire op konden nemen!

Toen het, na een heel uitgebreid “ABC-tje” van de familie, de beurt was aan de Bokkerijers trokken zij, uiteraard onder begeleiding van Baila, het podium op waar Vorst Martijn het hele gezelschap van de Bokkerijers voorstelde. Het woord ging daarna naar Prins Andre en natuurlijk feliciteerde hij Prins Mathieu en zijn gevolg en wenste hen een geweldige carnaval toe. Het publiek mocht nog genieten van een optreden van onze Dansgarde, en dat was natuurlijk weer super! Onze geluidskèl (Raymond) had zijn neef Philip, de geluidskèl van Gassel, goed geïnstrueerd over Baila en de Gardedans, dus dat ging allemaal prima!

Hierna nog snel een biertje gedronken, en daarna weer in de bus, richting Landhorst.

  • Zie voor foto’s van deze avond de fotogalerij