23 mei 2024
Nieuws

Terugblik Pronkzittingen

Ook dit jaar hebben weer  kunnen genieten van 4 geweldige pronkzittingen!

Voor het eerst 3 avonden en 1 middagvoorstelling voor de ouderen, die erg goed in de smaak bleek te vallen. De presentatie was dit jaar voor de 3e keer in handen van Peter Poels, die alle avonden en de zondagmiddag weer mooi aan elkaar wist te praten. Hij opende de zittingen en heette het publiek, Prins Marcel & Prinses Suzy met hun gevolg van harte welkom. De openingsact is die zoals we al jaren gewend zijn van de kleine dansgarde.

De foto’s van deze geweldige pronkzittingen staan nu in het fotoalbum.

Hieronder de artiesten die iedere avond optraden.

 

Kleine dansgarde:

Cherena, Britt, Lotus, Lisa, Lotte, Fien en Bo lieten het publiek genieten van een supermooie dans die ze vol enthousiasme lieten zien. Dit alles onder begeleiding van Femke Boeijen en Debbie vd Elzen.

 

Jeugdraad:

Een muzikale onderbreking…als luchtorkest van de Bokkerijers namen de leden van de Jeugdraad plaats op het toneel onder begeleiding van een dirigent met verschillende instrumenten zoals fietspompen.

 

Grote Dansgarde:

Robin, Evi, Pien, Nienke, Fleur en Sjanneke  hadden weer 2 geweldige dansen ingestudeerd, dit alles onder begeleiding van Tari van Duren. De prachtige gardedans, maar ook een geweldige, swingende showdans op de muziek van Abba.

 

De Raad van 11:

Rob Claassen, André Hendriks, Theo van Roosmalen, Hans Peters en Raymond vd Berg stonden aan de bar voorafgaand aan een pronkzitting. De laatste nieuwtjes, maar vooral veel kwats werd er besproken.

 

Ex-Prinsen:

De ex-Prinsen kwamen met een swingend nieuw lied op het podium “Het is weer Bokketijd!”  met als leadzangers Carel ten Haaf en Jan Cornelissen.

 

Fantastic Four:

Als brandweermannen komen Tim van Lanen, Danny Hendriks, Len Peters en Nick Hendriks het podium op, maar al snel gingen de kleren uit! Een geweldige striptease act!

 

Conny en Hetty:

Zij namen de zaal weer volledig  mee met een Hollandse medley en sloten de zittingen af met een gezellig eindlied waar alle artiesten en iedereen achter de schermen nog een keer op het podium stonden.

 

De Buxusmottenbestrijders:

Huub Gosens, Daan ten Haaf en Bart Derks hebben al vele beroepen gehad tijdens de zittingen, maar deze zittingen waren ze er als buxusmottenbestrijders Ben & Toon en stagiaire Wallah, want motten motte bestrijden. Ze gingen ze de strijd tegen de rupsen aan, want motten is erger als muggen!

 

JanHendrik JanJacob d’n Brieder:

Niet Frans maar zijn zoon Twan vd Camp uit Haps stond dit jaar voor het eerst in de ton. In geuren en kleuren vertelde hij wat hij als vrijgezel zoal mee maakt en dat een relatie toch moeilijker is dan dat hij dacht.

 

Harry Lens:

Fotograaf Harry (Gert-Jan Kuppeveld) is door de organisatie van de pronkzitting gevraagd om foto’s te komen maken. Tussen het flitsen door vertelt hij wat hij zoal mee maakt tijdens zijn werk.

 

Royke:

oftewel Grad van de Heuvel als Roy Toonders. Als een duplicaat van Roy Toonders laat Grad wat facetten van het leven van ons Royke horen.

 

Pater Jacques:

Wegens een mis-verstand is Pater Jacques (Bram Bulkens) al 15 jaar actief betrokken bij het klooster en de kerk. Hier bespeelt hij de pijporgel. Een leuke buut met vele woordspelingen en als hij een liedje speelt dat je kent “zing dan lekker mee”.

 

Sjef de Gyneacoloog:

Sjef beter bekend als Sander Lange vertelt in zijn buut hoe hij van schilder een gynaecoloog is geworden.

 

We mogen als carnavalsvereniging weer erg trots zijn dat we weer 4 geweldige zittingen hebben gehad en willen dan ook iedereen enorm bedanken, de artiesten maar ook de mensen achter de schermen

Presentatie: Peter Poels.

Techniek: Raymond vd Berg. Licht; Rob van Lanen.

Toneelmeester: Andre Hendriks, Theo van Roosmalen

Grime: Eefje Kaak, Sasja Jacobs, Debbie vd Elzen

Tekst eindlied: Carel ten Haaf. Video-opnamen: Peter vd Heuvel.

Algehele leiding: Anita van Lanen en Simone Cornelissen