Terugblik pronkzittingen

Ook dit jaar hebben we weer kunnen genieten van 4 geweldige zittingsavonden! De presentatie was dit jaar voor nieuwkomer Peter Poels, die de hele avond mooi aan elkaar wist te praten.

Kleine dansgarde
Mirthe, Leiske, Sarah, Britt, Pascalle, Benthe en Fenne onder begeleiding van Femke Boeijen en Debbie van de Elzen lieten het publiek genieten van een supermooie dans, die ze vol enthousiasme lieten zien.

Jeugdraad
De heren van de Jeugdraad lieten een mooie choreografie in t water zien.

Grote Dansgarde
Deze dames hadden weer 2 geweldige dansen ingestudeerd, onder begeleiding van Tari van Duren. De prachtige gardedans, maar ook een geweldige, swingende showdans op de muziek van Elvis.

Bakkerij de kletskoppen
Huub (Gosens), Daan (ten Haaf) en Bart (Derks) gaven het publiek vanuit de bakkerij een opsomming van leuke woordgrappen en uiteraard mag de taart van Bart, voor diegene die het echt verdienen, zoals Sjors Vink voor 7 jaar presentatie van de pronkzitting niet ontbreken.

Hendrik Ladderzat
Hendrik (Frans van de Camp uit Haps) had te diep in het glaasje gekeken en maakte dan van alles mee o.a. dat een kameraad die niet meer op eigen benen kan staan naar huis brengen, een heel gesjouw is……

Jeroen Groen
Hovenier Jeroen (Gert-Jan Kuppeveld) vertelde al stotterend over het wel en wee van een hovenier en maakte daarbij het nodige mee.…

Conny en Hetty
Conny en Hetty namen de zaal weer mee met een compilatie van Medley Hollandisch en sloten de zittingen af met een gezellig eindlied.

Ben de Klos
Ben oftewel Sander Lange vertelde over zijn ervaringen in het zoeken naar een vriendin en waarom te kleine boxershorts niet goed zijn voor je rug….

De kleine waarheid
Waarzegsters Rosita Bedrogaaa (Jan Cornelissen) en Lamagina Fantasia (Lam Verhagen) voorspelde op hun eigengereidste manier wat zij zagen in hun glazen bol.

Sjoerdlaaptnietmeerzoveeldelaatstetijd
Vertelde het verhaal van Sjoerd (Bram Bulkens) die sinds hij vader is, wonderbaarlijk, niet zoveel meer slaapt, en over de voordelen van zelfgemaakte babyvoeding.

Medewerkers achter de schermen
Algehele leiding: Anita van Lanen en Simone Cornelissen
Presentatie: Peter Poels
Techniek: Raymond vd Berg en Robert Jacobs
Toneelmeesters: Andre Hendriks en Sander Claassen
Grime: Eefje Kaak, Manon Uitewaal en Sasja Janssen
Tekst eindlied: Carel ten Haaf
Video-opnamen: Joop Smeets
Café Zaal de Spijker