18 juli 2024
Nieuws

Prinsenreceptie De Ulewappers St. Agatha 30-11-2014

Vanavond waren De Bokkerijers in Ut Ulenest in Sint Agatha te gast op de receptie van Prins Richard dun Urste van de Ulewappers. Vanwege allerlei feesterijen viel het niet mee een voltallig gezelschap op de been te brengen, maar vanwege de bereidheid van enkele oudgedienden konden we toch weer met elf raadsleden de bus in om Prins Peter d’n derde, Prinses Sylvia en Adjudant Robert te ondersteunen. Onze dansgarde was compleet van de partij en onze dames bestuursleden completeerden het Beerse Gezelschap.

Dit jaar waren de Bokkerijers van alle verenigingen als eerste aan de beurt om het podium te betreden, in tegenstelling tot eerdere jaargangen toen wij steevast als laatste aan de beurt waren in een lege Agaath. Reden voor Vorst Martijn om aan te geven dat dit jaar alles anders is; Zwarte Piet is niet langer per definitie Zwart en zelfs ons lijflied “Baila” is dit jaar speciaal voor onze prins anders met intro van Neil Diamond’s “Beautifull Noise”.

DSC_0344 DSC_0356

Prins Peter had mooie woorden voor zijn collega Prins Richard, waarbij hij aangaf dat alles niet alleen anders gaat, maar dat alles vooral ook snel gaat, vooral bij Prins Richard. Zo is Richard lid geworden van de motorclub om flink gas te geven. Op het voetbalveld schijnt de prins echter minder snel te zijn, hoewel ze bij VCA dan wel weer snel in de gaten hadden dat Richard over weinig spelinzicht beschikt.

Na de woorden aan de prins was de dansgarde aan de beurt om voor het eerst dit jaar hun dans buiten de dorpsgrenzen te vertonen. De opvoering was ouderwets goed;. Gelukkig, niet alles is anders!

Admin

Webmaster De Bokkerijers Beers