18 april 2024
Nieuws

Prins André en Prinses Diane

Na de bekendmaking van de nieuwe Jeugdprins was het de beurt aan de Prinskeuze-commissie. Er werd eerst afscheid genomen van ex-Prins Peter en ex-Prinses Sylvia. Voor hen werd een geweldig carnavalsseizoen hiermee officieel afgesloten. (Uit betrouwbare bron werd overigens vernomen dat ex-Prinses Sylvia gisteravond direct het carnavalsgevoel weer kreeg, en nog graag een jaar langer door was gegaan…)

Zij werden ontdaan van hun Prinselijke attributen door de 2 laatste ex-Prinsen, ex-Prins Huub en ex-Prins Grad. Nadat alle formaliteiten afgehandeld zijn worden ex-Prins Peter en ex-Prinses Sylvia afgevoerd door een, speciaal hiervoor uitgenodigd, beveiligingsteam van de Peelknijnen uit Volkel.

Hierna was het tijd voor het spannendste moment van de avond, de onthulling van de 47ste Prins van de Bokkerijers. Bassie en Adriaan maakten hun come-back met een geweldig optreden en een film waarin men kon zien hoeveel moeite ze moesten doen om de nieuwe Prins te kunnen vangen. Het leek nog bijna mis te gaan toen de caravan in brand bleek te staan, maar gelukkig was de Prins gered en kon hij tevoorschijn komen: PRINS ANDRE EN PRINSES DIANE. Prins André d’n urste zal, samen met zijn Prinses, het komend seizoen heersen over het Bokkerijersrijk. Ze worden hierbij bijgestaan door hun adjudanten Rob Claassen en Theo van Roosmalen.

Na de Proclamatie en vele felicitaties kan het feest verder gaan. DJ Raymond zorgt er weer voor dat het een supergezellig feest wordt in de Bokkestal!

Het carnavalsseizoen is geopend met een geweldig Prinsenbal, en dat belooft weer genoeg voor de rest van het seizoen! Alaaf!