18 april 2024
Nieuws

Kaak winnaars van Witte Gei’t

Team Kaak, onder aanvoering van Mark Roelofs, zijn de winnaars geworden van de prestigieuze 5e editie van Witte Gei’t. Zij wisten 2-voudig winnaars De Kroegverslaafden en De Volhouders met respectievelijk 2 en 3 punten voor te blijven.

Terugblik Witte Gei’t
De Witte Gei’t Quiz was wederom een groot succes!! 
Het was duidelijk dat de organisatie wederom veel werk had besteed aan deze 5-jarige jubileumeditie. De quiz was erg leuk en zat weer heel goed in elkaar. Er deden een record aantal teams mee: 28 in totaal waaronder o.a. de winnaars van vorig jaar Jorrit weet het beter, maar ook nieuwkomers Gerrit’s Giganten, Ton is de langste, Op het nippertje, Plee Bek, Witte wij’t en de Rozenstraat. 

De opzet van de quiz was gelijk aan die van vorig jaar. Ieder team kon 2 jokers inzetten voorafgaand  aan de quiz om zo dubbele punten te scoren. Er waren 5 verschillende rondes van ieder 20 vragen in o.a. de categorieën films, series, wat is dat, binas, sesamstraat, musical, zingende familie, sportlegendes en doet ie het of doet ie het niet waarbij de organisatie enkele BB-ers (Bekende-Beersenaar) lastige opdrachten voorlegde om uit te voeren. Zo vroeg de organisatie aan Nicky Loeffen om verkleed als tuinkabouter in zijn tuin te zitten of aan Prins Marius om de lingerie van Prinses Antje aan te trekken. Deden ze het? Je had er bij moeten om deze legendarische ronde mee te maken. Na de 5e ronde was het eerst tijd voor de bekendmaking van het nieuwe Boerenbruidspaar. Hierna volgde de prijsuitreiking van de Witte Gei’t. 

Admin

Webmaster De Bokkerijers Beers