18 april 2024
Nieuws

De kop is er af

Nog voordat Prins Marius officieel heerser is over ons Bokkerijers, immers morgen rond twaalven pas krijgt hij de sleutel uit handen van Burgemeester Hillenaar, zit er al een lange dag voor hem  en zijn gevolg op.

Ze startten vanochtend 8.30 (!) uur op de basisschool. Ook Jeugdprins Job met zijn Adjudanten en Vorst waren daarbij aanwezig. Eerst ging men langs alle klassen voor een kort bezoek en een overhandiging van de onderscheidingen. Daarna werd het schoolcarnavalsfeest bezocht, waar Schoolprins Rutger, Schoolprinses Maud en Schoolvorstin Emma in het middelpunt van de belangstelling stonden. Mooie voordrachtjes door de verschillende groepen en lekker gehost.

Daarna naar het werk van Prinses Antje, een woongroep voor verstandelijk gehandicapten, net over de grens in Duitsland. Geweldig om te zien hoe Prinses Antje daar op handen wordt gedragen en hoe enthousiast wij daar ontvangen werden. De dansgarde showde hier uiteraard hun dans en ook hier werd de polonaise gelopen.

Aansluitend naar Zorghotel Velp om een bezoek te brengen aan de door De Zonnebloem voorgedragen personen: Doortje Derks en An Hermanussen. Altijd weer dankbaar om de reactie van de mensen te zien. En An beloofde ons maandag aanwezig te zijn op de Boerenbruiloft van kleinzoon Rick en zijn Jennifer. Ze beloofde nog meer, we gaan het zien …

En tot slot een afsluitend bezoekje aan de woongroep van broer Jan. Daarmee is er een einde gekomen aan dag 1.

Nog 4 te gaan.