18 juli 2024
Nieuws

Boerenbruiloft Willem & Bo

Maandag was het weer tijd voor de jaarlijkse Boerenbruiloft, deze keer met het prachtige paar Willem & Bo.

De bruiloftsgasten hadden zich verzameld bij de Spijker en gingen gezamenlijk de bruid ophalen. Opvallend was dat er dit jaar geen gebruik werd gemaakt van een paard en wagen, maar dat het vervoer een prachtige, oude, Mercedes was.
Na de fotosessie van het Boerenbruidspaar en hun gevolg was het tijd voor de onofficiële trouwceremonie bij ’t Aow Gementehuus. Pastoor Lam zorgde weer voor een spectaculaire aankomst, en onder toeziend oog van Prins Andre en Prinses Diane werden Willen en Bo in de onecht verbonden.

Na de ceremonie ging de stoet richting de Spijker, alwaar de receptie en feestavond plaats zouden vinden. Tijdens de receptie was er ook tijd om te genieten van het heerlijke eten en van de voordrachten die gedaan werden.

Aansluitend aan de receptie was de Boerenfeestavond, muzikaal begeleid door de Brabanten. Het werd als snel een ouderwets gezellig feest waarbij de gasten ook nog konden genieten van een optreden van de Raad van Elf, en werd Lam hartelijk bedankt voor de vele jaren waarin hij als Pastoor de Boerenbruidsparen in de onecht heeft verbonden. Dit was het laatste jaar dat hij deze ceremonie heeft verzorgd, zijn eerste BB-paar waren Richard en Esther, en zijn laatste BB-paar waren dus Willem en Bo. Pastoor Lam, bedankt !!!!!!!

=> de foto’s van deze Boerenbruiloft komen zsm in de fotogalerij!