Witte Gei’t – Terugblik

Terugblik Witte Gei’t 2020

Op 18 januari was het weer zover, de 8e editie van de Witte Gei’t quiz! Ook dit jaar waren er weer veel Beerse mensen aanwezig in ’t Wapen van Beers, waar 26 teams streden om de eeuwige roem en natuurlijk de zeer gewilde Witte Gei’t trofee. Dit jaar is de Witte Gei’t wisseltroffee vervangen door een wisselbeker. Ivm terugkomende schade hebben we ervoor gekozen om een andere wisseltrofee ter beschikking te stellen.

 

De quiz was dit jaar iets anders van opzet. In 5 blokken werden 125 willekeurige vragen op de kandidaten afgevuurd. Diverse vragen over muziek, alle daagse dingen, feitelijke gebeurtenissen in 2019, Beerse personen en natuurlijk de film vraag met Prinses Janneke in de hoofdrol en de “Doet ie t, of doet ie het niet” vraag aan prins Rudolf ontbraken niet.  Daarnaast waren er nog een aantal tafelopdrachten waar de groepen gedurende de quiz aan moesten werken. Direct na het einde van de quiz werd er druk geteld en kwamen we tot de conclusie dat ‘Jorrit weet het beter’ onder leiding van Bart van Haren dit jaar als winnaars uit de bus kwamen. Deze groep bevindt zich al verschillende jaren in de top 5 en wisten zelfs al in de editie van 2016 de winst op hun naam te zetten. Namens de organisatie nogmaals van harte gefeliciteerd!

 

Als organisatie kijken we terug op een zeer gezellige, druk bezochte en goed geslaagde avond.

We hopen jullie natuurlijk allemaal volgend jaar weer terug te zien bij de 9e editie van de Witte gei’t quiz!

Het is voor ons altijd een eer om jullie te voorzien van de Witte Gei’t quiz en zijn enorm trots dat deze avond goed bezocht wordt door jullie.

Namens de organisatie van Witte Gei’t een dank aan de deelnemers.