23 mei 2024
Nieuws

Zeer geslaagde pronkzittingen!

De pronkzittingen zitten er op. We kunnen weer terugkijken op 4 zeer geslaagde avonden! Presentator Peter Poels opende de avond en heette het publiek, Prins Gerben & Prinses Simone met hun gevolg van harte welkom. Iedereen kon genieten van onze eigen Beerse artiesten en een buitendorpse. 

De openingsact was die van de kleine Dansgarde met hun dans op een ABBA remix. Daarna traden iedere avond in een andere volgorde de volgende artiesten op. De grote Dansgarde met hun gardedans en een spetterende showdans op de melodie van Footloose. Een komische act van De Vegers door de Jeugdraad. Maar liefst 3 buuts: Hendrik Jan Jacob d’n Brieder (Frans vd Camp), Töntje die altied krisis het (Grad van den Heuvel) en Jèntje van diejekar alias Gert-Jan Kuppeveld. Nieuwkomers Koen Thomassen met De roast van Prins Gerben, De Raad van 11 met Altiet wa te zeiken en de Sneeuwbokken (Nick en Danny Hendriks, Len Peters en Tim van Lanen) met Gerben’s kleine Winterspelen. Roddels en nieuwtjes uit Beers door Ton en André van Kapsalon Wat zit je hair cut (Daan ten Haaf, Huub Gosens en Bart Derks) en Blijf aan de lijn, Nancy en Marc(o) Bakker (Nancy vd Besselaar en Mark Roelofs) met smakelijke nieuwtjes van het afgelopen jaar. De avonden werden ook nog muzikaal ondersteunt door Hetty & Conny met hun Hollandse Medley en We gaon d’r lekker tegen an van het Ex-Prinsengilde. Kortom het was geweldig!

Artiesten, begeleiding en techniek, presentatie, organisatie en uiteraard u als publiek …. bedankt voor de zeer geslaagde avonden. Wat hebben we binnen het Bokkerijersrijk toch geweldig veel talent. De foto’s van de zittingen en artiesten staan in het fotoalbum. Alaaf!

 

 

Admin

Webmaster De Bokkerijers Beers