Winnaars Witte Gei’t Quiz: “Jorrit weet alles”

De Witte Gei’t Quiz was wederom een groot succes!!

Het was duidelijk dat de organisatie er weer veel werk aan had besteed want de quiz was erg leuk en heel goed in elkaar gezet. Er deden maar liefst 21 teams mee waaronder de winnaars van vorig jaar: De Kroegverslaafden. Verder onder andere: Jeugdprins Len en de Jeugdraad, Grote Dansgarde, Beers Brein, De Volhouders, Wei witte ‘t, Achteraf , Gebroeders Nus, team De Indrinkers en ga zo maar door.

Nieuw dit jaar was dat elk team 2 jokers kon inzetten voorafgaand  aan de quiz om zo dubbele punten te scoren. Er waren 5 verschillende rondes van ieder 20 vragen in o.a. de categorieën beeldende kunst, wa heur ik?, waor ben ik?, met TonTon, spreuken en cartoons & vergrijzing van enkele Beersenaren. We zagen ook weer enkele BB-ers (Bekende-Beersenaren) voorbijkomen zoals o.a. Liesbeth Hermanussen, Jan Toonders, Tiny Derks, Bart van Haren, Prins André en Willem Hendriks. Na de 5e ronde was het eerst tijd voor de bekendmaking van het nieuwe Boerenbruidspaar.
Hierna volgde de prijsuitreiking van de Witte Gei’t. Na flink wat puzzelen en tellen kwam de organisatie/jury met de uitslag. De winnaar van de Witte Gei’t Quiz 2015/2016 is het team ‘Jorrit weet alles ‘. De 2e plek was voor ‘De Volhouders’ van Piet Theunissenen, de 3e plek was er voor De Kroegverslaafden.