18 april 2024
Nieuws

Natasja Gerrits & Danny Francissen Boerenbruidspaar 2019

Tijdens de oergezellige Witte Gei’t kwisavond  werd het kersverse boerenbruidspaar 2019 onthuld.

De commissie trok voor de laatste keer (jawel, ze stoppen er na vele jaren mee!) op ludieke wijze alles uit de kast om het aanwezige publiek het nieuwe boerenbruidspaar te presenteren. De commissie dacht in de wereld van de media een goed bruidspaar te kunnen vinden en ging dan ook binnen diverse bekende tv programma’s op zoek. Door middel van een aantal videopresentaties werden kanshebbers voor deze fel begeerde titel voor het voetlicht gebracht.

Bij het bewegingsprogramma  “Nederland in Beweging” lieten Paul van Schaijk en Yvonne Vos zien hoe je je lijf in shape houdt. “De Voice of Holland”  bracht Conny en Hetty als coryfeeën en de meest avontuurlijk vrouw werd tijdens “Expeditie Robinson” gespot; Jetske Peters.

Onze meesterbakker Alexander Hendrix vonden we in  “Heel Holland bakt” maar uiteindelijk werd ons nieuwe boerenbruidspaar gevonden bij  “Help, mijn man is klusser”:…….Danny en Natasja Francissen………en dat zal niemand verbazen want Danny is al enige tijd bezig met de bouw van zijn droomboerderij op de Kuiperstraat en wordt hierin bijgestaan door zijn eigen Natasja.

Na de onthulling was het tijd voor felicitaties waarna met zijn allen vast werd gevierd dat we dit jaar opnieuw een fantastisch bruidspaar hebben waarmee we zeker een leuke boerenbruiloft gaan beleven.

Het boerenbruidspaar ziet jullie dan ook graag allemaal op het boerenbal.

 

De foto’s van deze avond vind je in het fotoalbum

Op 4 maart zullen hun in het onecht verbonden worden.

Het programma voor deze dag kun je hier vinden.