23 mei 2024
Nieuws

Jubileumreceptie De Ulewappers st. Agatha

Op zaterdag 9 jan. gingen we voor de 2e keer dit seizoen richting St. Agatha, deze keer voor de Jubileumreceptie ivm hun 55-jarig jubileum. 

Daar aangekomen zat de stemming er al goed in en na even te moeten wachten mochten Prins Andre, Prinses Diane en hun adjudanten ook het podium op. Dit was samen met een aantal andere verenigingen, dus ze hebben lange tijd op het podium gestaan. Gelukkig werden ze goed in de gaten gehouden door ons bestuur, en werd er regelmatig gezorgd voor de nodige drankjes! Omdat maar liefst 22 zusterverenigingen de Ulewappers kwamen feliciteren kreeg elke CV maar liefst een spreektijd van 4 minuten! Omdat onze Vorst Martijn zelf ook wel weet dat hij zich daar onmogelijk aan kan houden heeft hij dit goed opgelost, na de felicitaties aan de Prins, Prinses en het bestuur werd er niet meer gepraat maar liet hij Baila instarten!! Hij riep hierbij de Prins, Prinses en Vorst van de Ulewappers op om hun geweldige dans op dit nummer nogmaals te laten zien, en natuurlijk deden zij dat!

’s Middags was er op de receptie al een voorproefje op de gezelligheid geweest, het Prinzengarde uit Goch was met 82 pers. naar de receptie gekomen, compleet met trommelaars en trompetters, maar het werd natuurlijk pas ècht gezellig toen ook de Bokkerijers binnen waren!! Ook het, wederom, geweldige optreden van onze Dansgarde hielp hier zeker aan mee! 

Nadat ook de laatste verenigingen hun (korte) zegje hadden gedaan was het officiële deel voorbij en was de beurt aan feest-DJ Joost om het feest verder voort te zetten. Hier had hij geen enkel probleem mee want bij het eerste nummer stond de vloer al vol en was het èèn groot feest in De Agaat!! Na een optreden van Peer & Geer werd de avond op de valreep, voor ons, afgesloten met nogmaals Baila en hierna werd de terugreis richting Beers ingezet. 

Bij terugkomst bij ’t Wapen werd het feestje uiteraard nog voortgezet en sommige zullen zich dit feestje nog lang heugen…