Girls of Beers winnen Witte Gei’t 2019

Op 12 januari was het weer zover, de 7e editie van de Witte Gei’t quiz! Ook dit jaar waren er weer veel Beerse mensen aanwezig in ’t Wapen van Beers, waar 21 teams streden om de eeuwige roem en natuurlijk de zeer gewilde Witte Gei’t trofee.

De quiz was dit jaar iets anders van opzet waardoor in 4 blokken 100 willekeurige vragen op de kandidaten werden afgevuurd. Daarnaast waren er nog een aantal tafelopdrachten waar de groepen gedurende de quiz aan moesten werken. In de 100ste vraag werd Prins Marcel d’n urste nog even stevig aan de tand gevoeld over z’n parate kennis van zijn Prinses Suzy. Het leek er even op dat hij flink de mist in ging, maar uiteindelijk behaalde hij toch een krappe voldoende met 3 goede antwoorden uit 5 vragen.

Na de quiz was het de beurt aan de Boerenbruiloft commissie die hun nieuwe bruidspaar onthulde. Wij feliciteren Natasja en Danny met hun uitverkiezing en wensen ze een fantastische carnavalsmaandag toe!

Ondertussen werd er druk geteld en kwamen we tot de conclusie dat ‘The girls of Beers’ dit jaar als winnaars uit de bus kwamen. Een groep meiden die al verschillende jaren in de top 5 stonden maar nog niet eerder de eerste plek wisten te behalen, meiden van harte gefeliciteerd!

Als organisatie kijken we terug op een zeer gezellige en goed geslaagde avond. We hopen jullie natuurlijk allemaal volgend jaar weer terug te zien bij de 8e editie van de Witte gei’t quiz!