Boerenbruidspaar Eric en Dorien Derks

Behalve de Quiz is natuurlijk ook de bekendmaking van het nieuwe Boerenbruidspaar een belangrijk onderdeel van deze gezellig avond.
Na de 4e ronde van de Quiz neemt de BoerenBruiloftcommissie het over. Terwijl Carel en Rene door de zaal lopen, op zoek naar het nieuwe Boerenpaar, voorziet Martha hen van de nodige uitleg. Ze weten de spanning op te bouwen, door eerst op zoek te gaan naar namen die van week een aantal keer voorbij zijn gekomen, zoals Tiny Derks, Ruud Traas en Andre Hendriks, maar uiteindelijk is hun bestemming helemaal voor in de zaal, bij Eric en Dorien Derks!!
De laatste aanwijzing maakte al veel duidelijk voor het aanwezige publiek, “het zijn Bijzonder Gezellige Mensen”, oftewel BGM…
Als getuigen zullen Rene Derks en Marius en Lydia Vos hen bijstaan.
Eric en Dorien worden zeer enthousiast ontvangen en gefeliciteerd door de aanwezige Bokkerijers en o.a. familie en collega’s die ondertussen ook binnen zijn gekomen.

Het nieuwe Boerenbruidspaar, en alle andere Bokkerijers, vrienden en bekenden kunnen zich nu voor gaan bereiden voor de Boerenbruiloft, die plaatsvind op ma. 16 febr.! Meer info hierover volgt t.z.t. op deze site.

(de foto’s van deze bekendmaking volgen later op deze site)