23 mei 2024
Nieuws

03-02-2017 Pronkzitting Senioren

De eerste zittingsavond zit erop!! Het publiek heeft kunnen genieten van prachtige optredens, met zang, dans, cabaret en natuurlijk de buutredeners.

Traditiegetrouw wordt de avond geopend door de Kleine Dansgarde. Deze dames (Mirthe, Pascalle, Fenne, Leiske, Sarah, Benthe en Britt) lieten zien dat er genoeg talent is om de “Grote” Dansgarde over een aantal jaren op te kunnen volgen.

Over de rest van acts kunnen we nog niet veel vertellen, het moet natuurlijk nog een verrassing blijven voor de Bokkerijers die vanavond en volgende week nog naar de zittingen komen. Wel kunnen we alvast vertellen dat het een ontzettend leuke en gezellige avond is. Zo was er Jeroen Groen, onze ho-ho-ho-hovernier, Hendrik die iets te diep in het glaasje had gekeken, Ben die redelijk de klos was, Sjoerd met wat slaapproblemen, een bad vol badgasten, twee waarzegsters met hun glazen bol, Conny en Hetty met een fantastische medley en 3 bakkers die beter kletsen dan bakken.

Onze dansmariekes laten twee geweldige dansen zien, de gardedans en een “glamour” showdans. De vereniging kan weer trots zijn op deze nieuwe dansgarde!

Het publiek heeft genoten, dus dit is veelbelovend voor de overige 3 avonden!!

Artiesten (en iedereen achter de schermen) bedankt voor deze eerste geweldige avond, we gaan nu op naar de tweede avond!!

  • de foto’s van de optredens, en een uitgebreid verslag hiervan, volgen na de laatste zaterdagavond
  • foto’s van publiek zullen daags na elke zitting geplaatst worden in de Galerij

Admin

Webmaster De Bokkerijers Beers